Yolda doğum yapan kediye sahip çıktı

Alanya'da motosikletle gezdiği sırada yol ortasında doğum yapan kediyi veterinere götüren 17 yaşındaki genç, sezaryenle doğum yapan kedi ve iki yavrusunu sahiplendi.

Mehmet Ali Bacoğlu, motosikletiyle gezdiği sırada yol ortasında acı çeken bir kediyi fark etti. Kedinin yanına giden Bacoğlu, doğum yapmak üzere olan kediyi bir kutuya koyarak Alanya Veteriner Kliniği'ne götürdü. Kedi, veteriner Koray Gülsoy tarafından ameliyata alındı. Yaklaşık bir saat süren operasyon sonunda kedilerden ikisinin anne rahminde öldüğü, iki kedinin yaşadığı belirlendi. Minik kediler sezaryenle anne karnından alındı. Bu sırada dışarıda bekleyen Mehmet Ali Bacoğlu, "Motosikletimle gezerken yol ortasında kediyi gördüm. Kutuya koydum ve veterinere getirdim. Onları anneleri ile birlikte sahiplenmeye karar verdim" dedi. Ameliyatı gerçekleştiren Veteriner Hekim Koray Gülsoy da, şunları söyledi: "Mehmet Ali arkadaşımız kediyi yolda doğum yapmak üzereyken bulup bize getirdi. Biz kediyi hemen ameliyat ettik. Doğum kanalına giren iki kedinin öldüğünü belirledik ve sezaryenle diğer iki yavruyu kurtardık. Arkadaşımıza duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum, minik kediler ile annelerini sahiplendi. Onlara iyi bakacağına eminim ama sahiplenmek isteyen arkadaşlarımız olursa bizimle irtibata geçebilirler" Mehmet Ali Bacoğlu, daha sonra sahiplendiği anne kedi ve iki yavrusunu alarak evine gitti.

#

18 Nis 2013 - 15:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber