Yolcu otobüsünde tarihi eser operasyonu

Jandarma ekiplerinin yolcu otobüsüne yaptığı operasyonda 150 bin lira değerinde tarihi eser ele geçirildi.

BURSA İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmaları neticesinde S.Ü.’nün Tokat’tan Bursa’ya otobüsle gelerek sikke ve objeleri satacağı bilgisine ulaştı. İstihbarat ve KOM Şube ile Nilüfer İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, İzmir-Bursa yolunda otobüsü durdurdu. M.G. (47), H.D. (57) ve S.Ü.’nün (33) bulunduğu otobüste arama yaptı. H.D.’ye ait bir poşet içerisinde yaklaşık 150 bin lira değerinde tarihi eser niteliği taşıyan malzemeler ele geçirildi. Tarihi eserler müzeye teslim edilirken, 3 şüpheli ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

23 Mar 2017 - 17:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber