Yok artık! Boğaz'da yalı mı, statta loca mı?

Vodafone Arena'dan zamanında loca almayanlar bugünlerde tabiri yerindeyse dizlerini dövüyor

LOCA almak isteyenler nedeniyle başkanın telefonları susmuyor. Ama yapacak bir şey yok, çünkü 147 loca da çoktan sahibini buldu.Loca arayanlar artık daha önce loca almış olanların peşinde ve “Neyse farkını ödeyeyim, locanı bana sat” diyorlar. Ama aldıkları yanıt hep aynı:
EVİMİ SATARIM AMA LOCAMI SATMAM!
BİR yanda Beşiktaş lider ve şampiyonluğun en büyük adaylarından, diğer tarafta ise Vodafone Arena aşkla, özveriyle, asaletle yükseliyor, artık hayâl değil, rüya değil, çok az kaldı, bitiyor... 
İŞTE bu nedenle zamanında Vodafone Arena’dan loca almayanlar bugünlerde adeta dizlerini dövüyor, “Ben nasıl böyle bir hata yaptım” diyor. Başkan Fikret Orman’ın telefonları susmuyor. Ancak onun da yapacağı bir şey yok, “Kardeşim vallahi kalmadı, hepsi satıldı” diyor. 
HALİYLE loca almış olanlara teklif yapıyorlar. Bu konuda şahit olduğum 1-2 pazarlığı isim vermeden sizlere anlatayım... 
X bir Beşiktaşlı, x bir loca sahibine: “Aptallık yaptım, basiretim bağlandı, loca alamadım. Locanı satmak istersen üstüne neyse farkını da öder alırım.”
X loca sahibi gülerek: “Satarım ama 5 milyon dolar isterim.”
X loca taliplisi: “Yok artık, 5 milyon dolara Boğaz’da yalı alırım.”
X loca sahibi: “Boğaz’da yalı alabilirsin ama Vodafone Arena’dan loca alamazsın. Ayrıca Boğaz’da yalın olacağına statta locan olsun.”
BİR başka diyalog da şöyle... 
X loca taliplisi: “250, 300 bin dolar fazla vereyim locanı bana sat.”
X loca sahibi: “Hangi maça istiyorsan gel, benim locamda misafirim ol, beraber izleyelim. Ama ne kadar fark verirsen ver, evimi satarım locamı satmam, kusura bakma.”
Kaynak:ÖMER GÜVENÇ

17 Mar 2016 - 10:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber