Yıldızdoğan konserine davet

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, yakın dostu olan ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'ı Cumhuriyet Bayramı'na bir gün kala Alanyalılarla buluşturuyor

Haber: Alper KUTAY
MİLLİYETÇİ
Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı, ülkücü camianın sevilen sanatçılarından olan Mustafa Yıldızdoğan'ı Alanya'ya getirmeye hazırlanıyor. MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'ın da yakın dostu olan Mustafa Yıldızdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na bir gün kala, 28 Ekim Cuma günü Alanya'ya gelerek halka açık ve ücretsiz bir konser verecek. Alanya Belediye Sarayı arkasında saat 18.00'de başlayacak konsere tüm vatandaşları davet eden Türkdoğan, "Yüreği vatan aşkıyla çarpan, yüreğinde Türkiye sevdası olan tüm vatandaşlarımızı bu konsere bekliyoruz" dedi.

25 Eki 2016 - 16:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber