Yıldız'dan 17 Aralık açıklaması

MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK)Üyesi Hüseyin Yıldız, partinin genel merkezi tarafından ilan edilen 17 ve 25 Aralık Rüşvet ve Yolsuzlukla Mücadele Haftası ile ilgili açıklamalarda bulundu

MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Hüseyin Yıldız, partinin genel merkezi tarafından ilan edilen 17 ve 25 Aralık Rüşvet ve Yolsuzlukla Mücadele Haftası ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Yıldız, "Bugün 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının yıl dönümü. 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet olayları halkın vicdanında ve siyasette derin yaralar ve çatlaklar, yargı sisteminde Türk demokrasisini yutacak obruklar meydana getirmiştir. Tek başına güçlü ve iktidar rehaveti AK Parti iktidarını rüşvet ve yolsuzluklar nedeniyle hazırlıksız yakalamış, bu yüzden telaşa kapılarak kontrolü kaybetmesine neden olmuştur. AK Parti iktidarı 12 yıldır süren yolsuzluk, rüşvet ve hukuksuzluk gibi sayısız kirli icraatlarıyla demokrasimizi zehirlemiştir. Devlet çarkını işlemez hale getirmiştir. Rüşvet, iltimas ve her türlü yolsuzluk devleti yönetenler eliyle kolayca yapılmaktadır" dedi.

18 Ara 2014 - 07:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ALANYALI KAPTAN - yildiz!!!genel başkanin pi̇skevi̇tci̇ bahceli̇ gi̇bi̇ boş boş konuşuyorsun,cb liği seçi̇mi̇nde bütün şer odaklari ve 14 parti̇ i̇le mi̇lleti̇n karşisina çikip nakavt oldunuz,dünya ya hangi̇ pencereden bakiyorsun yildizzz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 07:25

Çorum Haber