Yıldırım'dan Cübbeli ziyareti

FB Kulübü Başkanı Yıldırım Cübbeli Ahmet Hoca'yı ziyaret etti

FENERBAHÇE

Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Metris Cezaevi'nde tanıştığı Cübbeli Ahmet Hoca'yı ziyaret etti.

Yıldırım'ın şike davasından dolayı tutuklu olduğu dönemde Metris Cezaevi'nde beraber kaldığı Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ile birlikte fotoğrafı yayınlandı. Uzun süre sonra bir araya gelen ikilinin yüz ifadelerinden son derece mutlu oldukları gözlendi .
'MUHABBET ETME İMKANI BULAMADIK'
Cübbeli Ahmet Hoca katıldığı bir programda Aziz Yıldırım'la olan ilişkisi üzerine, "İçerdeyken, Aziz Başkan diğer revirdeydi. Aynı koğuşta kalmadım ama karşı komşuyduk. Aziz Başkan'ı sima olarak tanıyorum. Aziz Başkan bana hoşgeldin hocam dedi ben de hoşbulduk dedim. Öylece muhabbetimiz başladı. Onun ziyaretçisi çok fazlaydı. Onunkiler tabii hep ağır toplardı. Bizim ziyaretçiler sayı olarak fazla ama hep garip insanlardı. Devamlı, her gün ziyaretlerde buluşuyoruz. Aynı odada olmadığımız için tam anlamıyla muhabbet etme fırsatı bulamadık" ifadelerini kullanmıştı.
FB İÇİN DUA ETMİŞTİ
Cübbeli Ahmet Hoca, geçtiğimiz sezon UEFA Kupası'nda Fenerbahçe'nin Benfica ile oynadığı yarı final karşılaşması öncesinde dua ettiğini açıklamıştı.

06 Ağu 2013 - 15:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber