Yeni parklar yolda

Alanya Belediyesi, yeni yapılacak parklar ve mevcut parklarda yapılacak iyileştirme çalışmaları için ihale ile 1 milyon 680 bin 150 TL’lik malzeme alımı yaptı

ALANYA Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yeni yapılan ve oyun grupları eskiyen parklar için oyun grupları, dış mekan spor aletleri, kauçuk alımı ihalesi yaptı. Bu kapsamda 39 adet oyun grubu, 200 adet dış mekan spor aleti, 57 adet salıncak, 52 adet tahterevalli, 170 adet zıpzıp, 16 adet tırmanma aleti, 500 metrekare kauçuk ve çocuk oyun grubu yedek parçaları alındı.

‘MERKEZ VE MAHALLELERİMİZE 32 PARK YAPIYORUZ’

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün çalışmaları ile ilgili bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Büyüyen Alanya’mızda yeni çocuk parkları yaparak parkların sayısını arttırmaktayız. Alanya merkez ve mahallelerinde yapımı devam eden ve projesi hazırlanan 32 adet parkımız var. Tek amacımız çocuklarımızın neşeyle oynayacağı ve halkımızın dinleneceği, huzur bulacağı yeşil alanlar ve parklar yapmak. Park Bahçeler Müdürlüğümüz yeni parklar ve mevcut parkların iyileştirilmesi için 1 milyon 680 bin 150 TL’lik ihale yaptı. Bu sadece malzeme fiyatı. Toplamda ise merkez ve mahallelerimizde maliyeti 5 milyon TL'yi geçecek park çalışmalarımız var. En kısa zamanda bu parkları oyun grupları, spor aletleri, oturma bankları gibi tüm yapılarıyla eksiksiz olarak tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

01 Eki 2015 - 23:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber