Yeni Alanya'ya tebrik yağdı

ALTSO Başkanı Şahin, Meclis Üyesi Aycan Fenercioğlu ve AKP Gençlik Kolları Başkanı Yeniacun, ekibiyle Yeni Alanya’yı ziyaret etti

ALANYA basınının amiral gemisi olan ve 1 Eylül 1968 yılında kurulan Yeni Alanya, dün 47. yaşına girmenin haklı gururunu yaşadı. Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim’i Yeni Alanya’daki ofisinde ziyaret eden Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin’e, Meclis Üyesi Aycan Fenercioğlu ile ALTSO Basın Danışmanı Necati Şatana da eşlik etti.

‘YENİ ALANYA HEP ZORU BAŞARDI’

Yeni Alanya Gazetesi’nin şehrin en köklü kuruluşlarından biri olduğunu ifade eden Şahin, “Alanya’nın sosyal ve siyasal manada adeta sesi soluğu olan Yeni Alanya’ya oda yönetimim ve üyelerim adına nice 47. yıllar dilerim” dedi. Öte yandan Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Gençlik Kolları Başkanı Cemal Yeniacun ile ekibi de Dim’i ziyaret edip çiçek takdim etti. Yeni Alanya Gazetesi’nin şehrin en köklü basın kuruluşu olduğunu ifade eden Yeniacun, “AKP olarak Alanya’nın sosyal ve siyasal manada her zaman sesi soluğu olan Yeni Alanya’ya nice 47. yıllar, yönetim kademesine ve çalışanlarına başarılar dileriz" mesajı verdi

01 Eyl 2014 - 09:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber