'Yakışanı yapacağız'

ALANYASPOR Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, transfer çalışmalarının bir kaç koldan devam ettiğini ve 15 Temmuz'a kadar transferi tamamlamak istediklerini ifade etti.

TAKIMIMIZ İYİ OLACAK
 Çavuşoğlu, "Alanya'mıza ve stadyumumuza yakışan bir takım olsun istiyoruz. Bu uğurda gece gündüz mücadele ediyoruz. Kongre kararı aldığımız günden beri gece gündüz farkı gözetmeksizin her yere koşuyoruz. Yönetim kurulumuzla birlikte maddi ve manevi sorunların üstesinden gelmek için çaba sarf ediyoruz. Herkesin beklentisi Alanya büyük bir şehir, takımı da iyi olsun. Bizler de bu uğurda gerekli fedakarlıkları yapıyoruz" dedi.
DESTEK BEKLİYORUZ
ÇAVUŞOĞLU, "Alanyaspor yönetim kurulu maddi ve manevi bu denli fedakarlık yaparken, kendi işini bile ikinci plana atarak mesai harcarken tek beklentimiz herkesin bizlere gücü ölçüsünde destek olması. Kombine kartları dağıttık. Satışları konusunda destek ve fedakarlık bekliyoruz. Bağışlar için daha kimsenin kapısını çalmadık. Transferi bitirir bitirmez futbolcuların paralarını ödemek için bağış çalışmaları da yapacağız. Bu konuda her kesimden iyi yaklaşım bekliyoruz. Geçtiğimiz sezon 1,8 milyon TL borç ödedik. Bu yıl da en az 1 milyon TL borç ödemeyi planlıyoruz. Ayrıca kendi dönemimizden borç olsun istemiyoruz" şeklinde konuştu.

#

12 Tem 2012 - 00:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber