Villada dehşet!

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde, modacı İhsan Bora Sengir, 1 yaşındaki oğullarının da evde bulunduğu sırada, ABD’li öğretmen eşi Easter Parker Sengir’i bıçaklayarak öldürdü

BİR çocuk babası İhsan Bora Sengir (37), 2 hafta önce kiralayıp taşındıkları Gümüşlük Mahallesi, Özgüvendik Sokak’taki bir site içindeki villarında, ABD’li eşi Easter Parker Sengir (39) ile dün akşam saatlerinde yemek yedikten sonra alkol almaya başladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle çift arasında tartışma çıktı. İddiaya göre, saat 00.30 sıralarında, masadaki ekmek bıçağını kapan İhsan Bora Sengir, öğretmenlik yapan ABD’li eşi Easter Parker Sengir’i, 1 yaşındaki oğullarının da evde bulunduğu sırada boğaz ve göğsünden yaraladı.

CİNAYET SONRASI BAYILDI, SABAH UYANDI

Aşırı kan kaybeden Easter Parker Sengir, olay yerinde yaşamını yitirdi. Olayın ardından bayıldığı öne sürülen İhsan Bora Sengir, dün sabah saatlerinde evlerine gelen kız kardeşinin zili çalmasıyla kendine geldi. Jandarmayı arayan İhsan Bora Sengir, durumu anlatıp, teslim oldu. İhsan Bora Sengir, jandarmadaki ifadesinde, "Yemekte tartıştık. İkimiz de alkollüydük. Kızıp, bana tabak ve bardakları fırlatıp, küfür etmeye başladı. Ben de masadaki ekmek bıçağını alıp, korkutmak için rastgele savurdum. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi. İhsan Bora Sengir, gözaltına alınırken, eşinin cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Jandarma, şüphelinin ablası ve evsahibinin de aralarında bulunduğu 5 kişinin ifadesine başvururken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. Çiftin 1 yaşındaki oğulları ise yakınlarına teslim edildi.

07 Nis 2014 - 09:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber