Veterinerler temsilci seçti

Alanya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda, Antalya Veteriner Hekimler Odası Alanya Temsilcisi Seçimi için toplandı

ALANYA Gıda, Tarım ve Hayvancılık MüdürlüğüToplantı Salonu'nda, Antalya Veteriner Hekimler OdasıAlanya Temsilcisi Seçimi için toplandı. Seçim sonucunda Alanya Temsilcisi Veteriner Hekim Kenan Ersoy oldu. Alanya'da bulunan bütün veteriner hekimler Alanya'da faaliyet gösteren serbest veteriner hekim, gıda sektöründe ve kamu gibi meslek dallarında faaliyet gösteren toplam 51 veterinerin katılımıyla mesleki bilgilendirme toplantısı yapıldı. Yapılan toplantı sonrasında Antalya Veteriner Hekimler Odası Başkanı Muammer Saygılı, oda genel sekreteri, sayman üye ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Alanya temsilciliği için bir divan oluşturuldu. Divana Alanya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Rüzgar da katıldı. Divan tarafından teklif ve istekle Kenan Ersoy ile Osman İncekara temsilcilik adayı olarak belirlendiler. Temsilci adaylarının seçim konuşmalarını yapmalarının ardından divan tarafından kapalı seçim açık tasnif usulünce yapılan seçim sonucunda Alanya'daki veteriner hekimlerin büyük bir çoğunluğunun oyu ve desteğini alan Veteriner Hekim Kenan Ersoy, Antalya Veteriner Hekimler Odası Alanya Temsilcisi oldu. Oda temsilcisi seçiminin ardından meslek dallarıyla ilgili olmak üzere 5 kişilik komite seçimi yapılarak komite üyeleri belirlendi. Buna göre Hayrullah Dereli, Özcan Barcın, Şenol Turgut, Hasan Eşit ve Hüseyin İfşat Alanya Veteriner Hekimler Temsilciliği komite üyeleri oldu. Seçimi kazanan Kenan Ersoy "Öncelikli olarak veteriner hekimlik mesleğini her sektörde çalışan meslektaşlarımız ile birlikte karşılıklı görüş alışverişini arttıracağız. Alanya'da diğer meslek grupları içerisinde mesleğimizin değerini arttırmak için çalışmalar yürüteceğiz" dedi.

27 Şub 2015 - 10:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber