Vergi yapılandırma kuyruğu isyan ettirdi

Alanya Vergi Dairesi Müdürlüğü önünde bugün oluşan uzun kuyruk, görenleri şaşırttı. Vatandaşların saatlerce kuyrukta beklemesinin nedeni ise yapılandırma taksitlerini ödeme çabasıydı

Haber: Alper KUTAY
25
Kasım’da sona eren vergi yapılandırmasına ilişkin başvuruların ardından Alanya’da 46 bin 672 kişi yapılandırmadan yararlandı. Devletin kasasına Alanya'dan şu ana kadar 12 milyon 815 bin 395 TL para girdi. Yapılandırma başvurusunun tamamlanmasıyla birlikte fırsattan yararlananların 30 Kasım 2016 tarihine kadar taksit ödemesi gerekiyordu. Son ödeme günü olması nedeniyle bugün yüzlerce vatandaş Alanya Vergi Dairesi'ne giderek ödeme yapmak istedi. Çok sayıda vatandaşın aynı anda ödeme gişelerine gitmesinin ardından kalabalıklar daire dışına taştı. Vatandaşlar kaldırım ve sokakta sıraya girdi. Vergi Dairesi vezneleri vatandaş yoğunluğu karşısında zor anlar yaşadı. Kimi vatandaş ise, "Bugün son gün. Daha çok vezne açılamaz mıydı?" diye tepki gösterdi.

30 Kas 2016 - 15:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Murat - İnternet üzerinden de taksitlendirme ödemesi yapılabiliyor ne gerek vardı o kadar sıraya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Kasım 15:02
01

vatandaşımız bu... - interneti kullanacak para, bilgi yok. kimisi başka amaçlar için kullanır...bizde böyle...ayrıca, herkes internetten işlem yapsa internet çöker. bu da ayrı sorun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Kasım 15:02

Çorum Haber