Ve mağaradan kurtarıldı

Mağarada mahsur kalan Ramazan Yörük'ü (40) arama kurtarma çalışmaları sonuçlandı

ESKİŞEHİR’in Mihalgazçi İlçesi yakınlarında geçen pazar gecesi saat 22.00’de define aramak için girdiği mağaradaki kuyuya düşerek yaralanan ve burada mahsur kalan 40 yaşındaki Ramazan Yörük, arama kurtarma ekiplerinin 4 gün süren çabası sonucu bugün saat 09.30 sıralarında çıkarıldı. Yörük’ü mağaradiki can pazarından 83 saat sonra kurtaran ekipler, önce düzlük alanda sağlak kontrolünden geçirilmesini sağladı. Şokta olan Ramazan Yörük’ün buradan alınıp hastaneye götürülmesi için helikopter istendi.

17 Nis 2014 - 10:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber