'Vatandaşı bekletmeyelim'

Ağaç Bayramı'na, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun babası Osman Çavuşoğlu'nun sözleri damga vurdu

BUGÜN saat 13.00'de başlaması gereken Orman Haftası ve Ağaç Bayramı'na Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in yarım saat gecikmesi, katılımcılardan tepki topladı. Yarım saat gecikmeli olarak tören alanına gelen Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun babası, eski Türkler Belediye Başkanı Osman Çavuşoğlu ile tokalaşırken ummadığı bir uyarıyla karşılaştı. Osman Çavuşoğlu, Kaymakam Tanrıseven'e esprili bir dille "Vatandaşı bekletmeyelim, zaman kıymetli" dedi. Kaymakam Tanrıseven ise gülümseyerek "Bana program saati 13.30 olarak bildirildi" dedi. Başkan Yücel ise halen törene gelmedi.

21 Mar 2016 - 13:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

sebebi başka... - demokratik ve vatandaşsever numaraları yapmayın. vatandaş çok umrunuzda değil. bekletmeyin demesinin asıl sebebi son günlerde artan saldırılara/krizlere karşı olası bir protesto gösterisinde rezil olmamaktır amaç...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 13:41

Çorum Haber