Vatan Bilgisayar Alanya'da

Türkiye’nin 34 ilinde yerli ve yabancı binlerce markayı uygun fiyatlarla müşterilerine sunan Vatan Bilgisayar, 76. mağazasını dün gerçekleşen törenle Alanya'da açtı

Günay AKTAŞ

ALANYA Hiperstore, Çevreyolu üzeri, Keykubat Bulvarı, Alanyum AVM yanındaki 1500 metrekarelik alanda, 14 bin teknoloji ürünü ile Alanyalılara hizmet vermeye başladı. Vatan Bilgisayar Alanya Hiperstore’da yaklaşık 50 çalışan istihdam ediliyor. Müşterileri, beklentileri doğrultusunda en uygun ürüne yönlendiren çalışanlar, Vatan Akademi’de yaklaşık 30 gün boyunca teorik ve pratik eğitim aldılar.
Mağazaaçılışında konuşan Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, "Alanya halkımız Antalya'ya gelerek alışveriş yapıyordu, vatandaşlarımıza 1 buçuk saatlik yol çektiriyorduk. Ama bundan sonra daha çok yakınız. Alanyalılar teknolojiyi seviyorlar. 14 bin ürün çeşidimizle hizmet vermeye devam edeceğiz. Siz değerli Alanyalılara 50 personelimiz ile hizmet vereceğiz. Açılış nedeniyle üç gün boyunca tüm ürünlerimizde yüzde 25 indirim var. Açılıştan sonra da zaten her hafta kampanyalarımız devam edecek. Çok yakın bir zamanda da isteyen her vatandaşımız için ücretsiz bilgisayar kurslarımız başlayacak. Bunun için Vatan müşterisi olunması gerekmemektedir. Sadece bize gelip başvurmaları sonucunda 2 aylık bir eğitim vereceğiz. Alanyalılar'ın bizi mutlaka denemelerini istiyoruz. Biz hipermarkette bakkal sıcaklığını yaşatmaya çalışan bir markayız" dedi.

22 Haz 2013 - 09:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber