Vali Altıparmak göreve başladı

ANTALYA Valiliğine atanan Ahmet Altıparmak görevine başladı. Vali Altıparmak, valilik binasına gelişinde vali yardımcıları ve protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Tören kıtasını selamlayan Altıparmak, basına yaptığı açıklamada, Antalya'nın başta turizm, tarım, insan gücü olmak üzere barındırdığı kaynaklar açısından Türkiye'deki ilk üç, dört kentten biri olduğunu söyledi. Böyle bir kente vali olmaktan onur duyduğunu ifade eden Altıparmak, kentin sahip olduğu potansiyeli, ortak aklı kullanarak, insan odaklı bir yönetim anlayışıyla hayata geçireceklerini bildirdi. “Yönetim felsefemiz kesinlikle insan odaklı olacaktır, insan onur ve haysiyeti benim için çok önemlidir” diyen Altıparmak, sorunlara çözüm önceliği verirken de bu anlayışla hareket edeceklerini vurguladı. Vali Altıparmak, kendisindeki önceki Vali Alaaddin Yüksel'in son yedi buçuk yılda kentte önemli projelere imza atığını belirterek, “Devlette devamlılık esastır. Onların bıraktığı yerden hizmetleri aynen sürdüreceğiz ama onlara artı ne ilave edebiliriz buna da bakacağız ve çaba göstereceğiz” dedi.

#

28 May 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber