'Üreten belediye olduk'

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Oba Mahallesi Fen İşleri Şantiyesi yanına 3 bin 200 metrekare kapalı ve 8 bin 500 metrekare açık alana sahip bitki üretim ve depolama tesisi yapıldı

PARK ve yeşil alanlarda kullanılan bitki, çiçek ve ağaçlar artık bu tesiste üretiliyor. Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar ile birlikte bitki üretim tesisini inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Üretken ve tasarruf eden bir belediyeyiz. Kendi kendine yeten bir belediye olmak için tüm imkânlarımızı kullanıyoruz" dedi. Dikimi gerçekleştirilecek bitki ve çiçek türlerini üreterek maliyeti düşürdüklerini belirten Başkan Yücel, "Bitki üretim tesisimiz bugün itibari ile tam kapasite üretime geçti. Artık parklara ve yeşil alanlara diktiğimiz her türlü bitki ve çiçeği kendimiz üretiyoruz. Hem istediğimiz her türlü bitkiyi üretiyoruz, hem de ciddi anlamda tasarruf elde etmiş oluyoruz" dedi.

24 Eki 2016 - 20:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber