Üniversiteli genç son parasını bu ilana verdi

İşsizlik Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri... Bunun en acı kanıtlarından biri de bugün bir gazete ilanında göze çarptı. İki üniversiteden de dereceyle mezun olan Emrah Bayıldıran isimli genç gazeteye İngilizce verdiği ilanda, 'Çırağınız olmak istiyorum' (I'd like to be your Apprentice) ifadesini kullandı

BİRgazeteye hem İngilizce hem Türkçe ilan veren genç, iş arıyor. Çok iyi derecede ingilizce bilen, farklı sektörlerde önemli pozisyonlarda görev alan. İki üniversiteden “onur öğrencisi” olarak mezun olan Emrah Bayıldıran isimli genç ” 2 yıldır işsiz kaldım, bunalımdayım” diyor. “I’d like to be your Apprentice” yani çırağınız olmak istiyorum” diyen genç, işçi arayan şirketlerin yer aldığı sayfada iş arayan tek kişi.

GAZETE İLANIYLA İŞ ARADI

İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler Tanıtım Bölümü mezunu. AÖF işletme bölümünde lisans yaptı. Ayrıca Süleyman Demirel Üniversitesi’de yönetici asistanlığı lisansı var. İki üniversiteyi de derece ile bitirmiş. Onur öğrencisi olarak mezun oldu. Halkla ilişkiler ve tanıtım öğretmeni. İki yıl Cezayir’de proje müdürü asistanlığı yaptı. Önemli toplantılarda İngilizce çevirmenlik görevlerini üstlendi. Şimdi bu genç “2 yıldır işsizim. Bunalımdayım” diyerek gazete ilanları ile kendine patron arıyor.

SON KİRA PARAMI GAZETE İLANINA VERDİM

“Çıldırmış durumdayım. Maddi zorluk çekiyorum. Son kira paramı ilan olarak verdim. Risk aldım yani. Gerçek Gündem bu” diyor Emrah Bayıldıran.

(SÖZCÜ)

20 Haz 2016 - 12:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

emrah bayildiran - Söz konusu genç benim ve halen #UstamıArıyorum. Change'de imza kampanyası başlattım ve 119 kişi ben de #UstamıArıyorum diye bağırıyor şu an. Lütfen bizlerin sesini duyun lütfen bi çağırıp beni de dinleyin. Sabun köpüğü olmasın her şey :(

http://www.emny.net/5n1k-amacim-hedefim-ne/

http://www.emny.net/

Saygılarımla

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Haziran 12:53

Çorum Haber