Uludağ: Alanya'da hız sınırını yükselteceğiz

AKP'nin seçim çalışmalarına tam destek veren Büyükşehir Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, "Alanya yolundaki hız sınırını yükselteceğiz" dedi.

Haber: Alper KUTAY
ALANYALI
eski Dışişleri Bakanı, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Alanya'daki en yakın kurmaylarından biri olan Büyükşehir Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, 1 Kasım Seçimleri öncesi AKP'nin seçim çalışmalarına tam destek veriyor. Gündüzleri Konaklı, Payallar ve Emişbeleni gibi Alanya'nın batı mahallelerinde ev ve işyeri ziyaretleri yapan, akşamları ise AKP Seçim Ofisi'nde vatandaşlara AKP'nin yaptıklarını ve yapacaklarını anlatan Uludağ'ın dün akşam Hollanda'dan sürpriz konukları vardı. Gurbetçi bir ailenin oy vermek için Alanya'ya geldiği ve AKP Seçim Ofisi'ni ziyaret ettikleri öğrenilirken, Uludağ, bir vatandaşın, "D-400 Karayolu üzerindeki tabelalarda hız sınırı 50-50-70 yazıyor. Bu hız sınırının yükseltilmesini istiyoruz. Bu şekilde insanlar ceza yer" sözlerine, "Takip ediyoruz. Yükseltilecek inşallah" yanıtı verdi.

23 Eki 2015 - 14:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

D400 - HIZ SINIRI BU ŞEKİLDE UYGULANMALI,ÇÜNKÜ HER YAZ ONLARCA İNSAN,YAYA,MOTORLU VE ARAÇLI ÖLÜYOR VEYA SAKAT KALIYOR,BU YOLLARDAN BİZ HERGÜN GEÇTİĞİMİZ İÇİN OLAYLARA BİZZAT ŞAHİT OLUYORUZ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ekim 14:45

Çorum Haber