Ülkücüler Mehmet Akif’i andı

Alanya Ülkü Ocakları, İstiklal Marşı’nın da yazarı olan ünlü şair Mehmet Akif Ersoy'u ölümünün 78'inci yılında unutmadı ve bir anma programı düzenledi

GEÇTİĞİMİZ Cumartesi günü Alanya Kültür Merkezi'nde (AKM) yaklaşık 500 kişinin katılımı ile gerçekleşen programa, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı yönetimi, Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir, Alanya Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Osman Gülmez, bazı meslek odası başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda, Mehmet Akif Ersoy'un hayatına ilişkin bilgiler verildi. İstiklal Şairi Mehmet Akif’in Türkiye Cumhuriyeti'ne armağan ettiği İstiklal Marşı ile ilgili de bilgilerin verildiği programda günün anlam ve önemine ilişkin olarak konuşmalar gerçekleştirildi. Program geç saatlere kadar sürdü.

28 Ara 2014 - 19:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber