Uğrak Kadınlar Plajı 2017 yazında açılacak

Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya ve Gazipaşa’nın buluşma noktası Uğrak Mevkii'nde Ekim ayında temelini attığı Kadınlar Plajı, yaz sezonunda ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Menderes Türel’in ilkini 2014 yılında Konyaaltı Sarısu’da açtığı Kadınlar Plajı, gelen yoğun talep üzerine Alanya ve Gazipaşa’nın buluşma noktası olan Uğrak Mevkii'nde de açılıyor. Yaz sezonunda kapılarını kadın ziyaretçilere açacak olan plajda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Alanya’nın merkezine 35 kilometre, Gazipaşa’ya ise 15 kilometre mesafede bulunan Kadınlar Plajı’nda çevre istinat duvarı çalışması tamamlandı. Son günlerdeki aşırı soğuk ve fırtına çalışmaları etkilese de plajın yaz sezonuna açılması için çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Antalya’nın en özel plajlarından biri olacak Kadınlar Plajı’nın çevre düzenlemesine de önümüzdeki günlerde başlanacak. Kadınlar Plajı, 700 bin TL'ye mal olacak. Kadınlar Plajı, sadece Alanya ve Gazipaşa’ya değil, Gündoğmuş’a Akseki’ye ve İbradı’ya da hizmet edecek. Plaja, Antalya Sarısu’da olduğu gibi yabancı turistlerin de rağbet göstermesi bekleniyor. Kadınlar, kendilerine özel bu plajda rahatça denize girebilecek, özgürce hareket edebilecek. Büyükşehir Belediyesi, kadınların plaja rahat biçimde ulaşabilmesi Alanya ve Gazipaşa merkezinden yarımşar saat arayla ücretsiz otobüsleri koyacak.

20 Oca 2017 - 21:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber