Uçakta çamaşır suyu paniği!

Atlasglobal Havayolları'nın İstanbul-Adana seferini yapacak olan uçağında seyahat eden bir bebeğe annesinin yanlışlıkla mama ile birlikte çamaşır suyu içirdiğini fark etmesi üzerine uçak pist başından geri döndü. Bebek ambulansla hastaneye kaldırıldı

OLAY iddiaya göre şöyle gelişti. Kuveytli Zaza ailesi, 7 aylık bebekleri Ali ile saat 22.40'daİstanbul'dan Adana'ya gidecek olan Airbus 321 tipi uçağa bindi.

Küçük Zaza'nın annesi biberonun içine temizlemek için koyduğu çamaşır suyunu unuttu ve üzerine mama ekledi. Bebek, mamayı yedikten sonra rahatsızlandı ve ağlamaya başladı. Anne durumu fark edince hemen görevlilere haber verdi. Uçağın pilotu hemen park yerine geri döndü.

Anne ve babası ile birlikte uçaktan indirilen Zaza, uçağın altına getirilen Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) ambulans ile Şişli Etfal Hastanesi'ne sevk edildi. Uçak 23.40 sıralarında gecikmeli olarak Adana'ya uçtu. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

26 Tem 2015 - 11:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber