Twitter'den müjdeli haber

Twitter bugün platformuna 'satın al' butonu eklediğini açıkladı. Bu özellikle kullanıcılar Twitter üzerinden alışveriş yapabilecek

 TWİTTER’DEN büyük ticari hamle girişimine hazırlanıyor. Sadece promote tweetlerden kazandığı paralarla devasa bir bütçeye sahip olan şirket bundan sonra bir de platformuna ‘al’ sekmesi ekliyor. Artık Twitter kullanıcıları tek tuşla online alışveriş yapabilecekler.

İLK ÖNCE AMERİKA'DA DEVREYE GİRECEK

‘Al’ özelliği ilk önce Amerika’nın belirli bir bölümünde devreye alınacak. Daha sonra zamanla dünya çapına yayılacak. Burberry ve The Home Depot gibi ünlü şirketlerin ürünleri de Twitter’dan satılmaya başlanıyor.

08 Eyl 2014 - 18:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber