Türk Sanat müziği sanatçısı şokta! Eşi öldürüldü...

Tuzla’da Türk Sanat Müziği Sanatçısı Özlem Ağırman’ın eşi, eski CHP Tuzla İlçe Başkanı Tekin Ağırman, işyeri önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Ağırman hayatını kaybetti

OLAY

, dün saat 08.30 sıralarında Tuzla, Postane Mahallesi’nde bulunan bir inşaat alanının önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işyeri önüne otomobili ile gelen mimar Tekin Ağırman, aracından indiği sırada eski bir çalışanı olduğu iddia edilen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Karnına, bacağına ve koluna 4 kurşun isabet eden Tekin Ağırman ağır yaralandı.

Saldırgan ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı haldeki Tekin Ağırman’ı ambulansla Özel Tuzla Gisbir Hastanesi’ne kaldırdı.  Ağırman tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis, olayı gerçekleştiren şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Türk sanat müziği sanatçısıÖzlem Ağırman’ın da eşi olan Tekin Ağırman, bir dönem CHP Tuzla İlçe Başkanlığı görevini yürütmüştü.

Ağırman’ın cenazesi yarın saat 13.00 ’de Aydınlı Cemevinde düzenlenen tören sonrası toprağa verilecek.

10 Şub 2015 - 17:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber