Türel temel atmaya geliyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Oba'da yapılacak 600 yataklı, 4 katlı, 24 odalı ve 50 kişi kapasiteli çok amaçlı sosyal ve kültürel tesisin temel atma töreni için yarın saat 10.30'da Alanya'ya geliyor

Haber: Alper KUTAY

SOSYAL projeleri ile Türkiye’ye örnek olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’nın Oba Mahallesi’nde 600 yataklı Alaaddin Keykubat Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanına 4 katlı, 24 odalı ve 50 kişi kapasiteli çok amaçlı sosyal ve kültürel bir tesis kazandırıyor. Hafriyat çalışmalarını tamamlayan yüklenici firma, zemin betonunu dökerek inşaata başladı. Şehir dışından Alanya’ya gelen veya kalacak yeri olmayan hasta yakınlarının ücretsiz konaklayacağı ve imkanlarından faydalanabileceği tesis, kalitesiyle otel konforunu aratmayacak.
ODALAR 30'AR METREKARE OLACAK
Hasta yakınları böylece hastane bahçelerinde ve banklarda gecelemekten kurtulacak. Sosyal ve kültürel tesiste hasta yakınları için tüm detaylar düşünüldü. Her biri 30'ar metrekare olan 2 kişilik konforlu odalarda mutfak nişi, banyo, iki yatak, gardırop nişi, çekyat ve balkon bulunacak. Hasta yakınlarına hizmet verecek tesis projesi kapsamında ayrıca resepsiyon, lobi, idari birimler, restoran, jimnastik salonu ve her katta mescit olacak. Tesiste, açık otoparkı, servis alanları, kentsel park alanı ve güvenliği ile hasta yakınlarının rahatı için tüm donanım yer alıyor.
GEDEVET'TE MEDYA İLE BULUŞACAK
Bir yılda tamamlanması hedeflenen tesis 3 milyon TL'ye mal olacak. Başkan Türel, tesisin temel atma töreni için 18 Ağustos Cuma günü (yarın) Alanya'ya geliyor. Saat 10.30'da yapılacak tören sonrası Büyükşehir Koordinatörü Hüseyin Güney'in organize ettiği programa katılacak olan Başkan Türel, Alanya'daki medya mensupları ile Gedevet Yaylası'na giderek burada tamamlanan sıcak asfalt çalışmalarını inceleyecek. Başkan Türel, Gedevet'teki Park Orman'da basın mensuplarıyla öğle yemeği yiyip soruları yanıtladıktan sonra Alanya'dan ayrılacak.

15 Ağu 2017 - 14:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Alanyali - Menderes bnaskanim seni devamli baskan olarak gormekistiyoruz davamız hak davamız ak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 14:25

Çorum Haber