Türel, koltuğunu çocuk başkana bıraktı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu Antbirlik İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Abdürrahim Karazeybek'e bıraktı

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu Antbirlik İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Abdürrahim Karazeybek'ebıraktı. Çocuk Başkan, güneş enerjisi sistemlerinin yaygınlaştırılmasını istedi, okullarda Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemeleri hakkında bilgi aldı.
Antbirlik İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Abdürrahim Karazeybek'in başkanlık koltuğu heyecanına annesi Zeynep Karazeybek, babası Fatih Karazeybek, ablası Hafsa Karazeybek, öğretmenleri Süheyla Karataş, Mehmet Çağlar Yılmaz ve Müdür Mehmet Karsavurdan da ortak oldu. Başkan olarak yapmayı planladığı çalışmaları anlatan Abdürrahim Karazeybek, Türkiye'nin kendi enerjisini üreten Antalya Arena Stadyumu'ndaki güneş enerjisi panellerinin şehirdeki binalarda da yaygınlaştırılmasını istedi. Başkan Karazeybek, bununla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici'ye talimat verdi. 
EXPO ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ OLSUN
Çocuk Başkan Karazeybek, Antalya Valisi koltuğuna oturan Çocuk Vali Deniz Ceren Gül'ü de telefonla arayarak Antalyalı çocukların EXPO 2016 Fuarı'nı ücretsiz gezmesi yönündeki dileğini iletti. Karazeybek, daha sonra da Fen İşleri Dairesi Başkanı Mehmet Yazıcıoğlu'nu telefonla arayarak okulların çevre düzenlemelerinin yapılması ve eksikliklerinin giderilmesi konusunda talimat verdi. 
23 NİSAN ETKİNLİKLERİNİ İZLEDİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, çocuk Başkan Abdürrahim Karazeybek'e satranç takımı ve kırtasiye seti hediye etti. Türel ve Karazeybek, daha sonra Karaalioğlu Parkı'ndaki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerini izledi.

# Türel

23 Nis 2016 - 21:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber