Türel'e 'Hayırlı olsun' ziyareti

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i yeni hizmet binasında ziyaret ederek 'Hayırlı olsun' temennisinde bulundu

BELEDİYE Başkan Şükrü Sözen, Yardımcısı Oytun Eylem Doğmuş, meclis üyeleri Erşan Özden ve Ali Coşkun ile Büyükşehir Belediye BaşkanıMenderes Türel'i yeni hizmet binasındaki makamında ziyaret etti. Başkan Türel'e hayırlı olması temennisinde bulunan Sözen, "Büyüyen Antalya'ya hizmet etmek için yaptırdığınız yeni hizmet binasının tüm kente hayırlı olmasını temenni ederek çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Manavgat, Antalya'nın önemli bir parçasıdır. Büyükşehir Belediyemizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışıp Antalya ve Manavgat'ımız için başarılı ve alışmalara imza atacağımıza inancımız sonsuzdur" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Başkan Sözen'e teşekkür ederek, "Yeni hizmet binamız Antalya'mıza inşallah hayırlı uğurlu gelir. İnce düşünceniz ve ziyaretiniz için teşekkür ediyorum" dedi.

20 Oca 2017 - 20:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber