Türel bugün Alanya'da

BŞB Başkanı Türel'in bugün Alanya'ya geleceğini söyleyen Büyükşehir Koordinatörü Hüseyin Güney, "Sayın Türel, Uğrak Mahallesi'nde 3. derece doğal SİT alanı içinde kalan 12 bin 720 metrekare alana yapılacak olan Kadınlar Plajı'nın temelini atacak, ardından Mahmutlar, Cikcilli ve Kargıcak Mahallesi'ne içme suyu verecek olan tesisin açılışını gerçekleştirecek" dedi

Türel bugün Alanya'da
Haber albümü için resme tıklayın

ANTALYA'DA ilki dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı'nın devamında, kentin Kemer'e çıkış yolu üzerinde Sarısu Mesire Alanı'nda oluşturulan 'Kadınlar Plajı'nın ikincisi Alanya'da açılıyor. İhale süreci tamamlanan, Alanya ve Gazipaşa arasında bulunan Uğrak Mahallesi'nde 3. derece doğal SİT alanı içinde kalan 12 bin 720 metrekare alanda yapılacak Kadınlar Plajı'nın ihalesi 30 Haziran'da gerçekleştirilmişti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in talimatıyla hazırlanan şartname gereği Uğrak Kadınlar Plajı 120 günde tamamlanacak. İhale kapsamında sahilde peyzaj düzenlemesiyle birlikte büfe ve tuvaletin yer alacağını söyleyen Büyükşehir Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, "Bu projenin mimarı olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel, temeli atmak için bugün Alanya'da olacaklar" dedi.
SABAH GAZİPAŞA ÖĞLEN ALANYA
Sabah saatlerinde Gazipaşa'ya geçecek olan Türel, öğleden sonra saat 16.30'da Alanya'ya dönecek. Eski Gazipaşa Yolu üzeri Uğrak Mahallesi sınırlarına yapılacak Kadınlar Plajı'nın temel atma töreninden sonra Mahmutlar Mahallesi'ne geçecek olan Türel, Gilikli Mezarlığı yanında yer alan, Mahmutlar, Kargıcak ve Cikcilli Mahallesi'ne içme suyu verecek olan tesisin açılışını saat 17.30'da gerçekleştirecek. Her iki programa da tüm vatandaşları davet eden Büyükşehir Koordinatörü Hüseyin Güney, "Bu iki önemli tesisin temel atma ve açılış törenlerinde Alanya halkımızı görmekten büyük mutluluk duyacağız" dedi.

21 Eki 2016 - 00:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber