Tuncer: Bıçak kemiğe dayandı

MHP Avsallar Belde Başkanı Mustafa Tuncer, Avsallar Belediye Başkanı Görgülü ve AK Partili Meclis Üyesi Mehmet Ünal’ı eleştirdi.

- Mustafa ADIYAMAN
Milliyetçi Hareket Partisi Avsallar Belde Teşkilatı, haftalık olağan toplantısını yaptı. Belde başkanı Mustafa Tuncer başkanlığında yapılan toplantıya MHP’li meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıdan sonra basın açıklaması yapan Mustafa Tuncer, Avsallar Belediye Başkanı Hüseyin Enver Görgülü ve AK Partili Meclis Üyesi Mehmet Ünal’ın, dükkan satışları ile ilgili basında çıkan açıklamalarını eleştirdi. “İRADE HİÇE SAYILDI” Tuncer’in açıklaması şöyle: “Sayın belediye başkanı yaklaşık bir yıldır tutarsız beyanatlar vermektedir. Kendisine bugüne kadar cevap vermedik. Çünkü bir gün önce söylediğini bir gün sonra unutuyor. Şimdiye kadar çok mantıksız ve tutarsız açıklamaları arka arkaya basında yer almıştır. Yalnız 9 adet dükkan satışı gündeme gelince bıçak kemiğe dayandı. Halkın iradesini hiçe sayarak, “AKP’den daha iyi hizmet alacağım için beldem için kendimi feda ettim” diyerek ucuz kahramanlık yapmıştır. Gelinen noktada halkta büyük üzüntüler ve endişeler oluşmuştur. Sayın belediye başkanı açıklamalar yapıyor, “Borçlar bitti, bundan sonra rahat edeceğiz” diyor. Şunu hatırlamanızda bir sakınca olmadığını düşünüyorum. Sizden öncede bol keseden atıp bireysel harcamalar yapanlar olmuştur. Ama bu borç 10-11 dükkan satılarak ödenmemiştir. “KUYU KAZIYORSUNUZ” Sayın H. Enver Görgülü, sizden şunun açıklamanızı rica ediyorum. Göreve geldikten sonraki 7-8 ay içindeki harcamanla bu aylardaki harcaman aynı mı? Sayın Mehmet Ünal, size de bir söz hatırlatmak isterim. “Yiğit ölür namı kalır.” Sizin daha düne kadar samimiyetinizi seçimlerdeki davranışlarınızdan biliyoruz. Biz hep şunu söylüyoruz; mecliste bir ekip ruhu olmalı. Ama siz sayın başkanın sadece kuyusunu kazıyorsunuz, sizin belediye meclis toplantı kararlarının sadece menfaate dayalı olduğundan, MHP’li meclis üyesi arkadaşlarımıza olur olmaz, bilip bilmediğin hususlarda çamur atıyorsun. Unutmamalı ki; çamur atanların eli her zaman çamurludur. Belediye meclisinin görevinin belediye başkanının hata yapmasını engellemek olduğunu bilmenizde fayda var. Belediye başkanının her kararına “evet” diyerek sizin gibi ‘parmakçılık’ yapmayan arkadaşlara çamur atmaya hakkınız yoktur. Bizim size tavsiyemiz, oy verenlerin talep ettiği gibi olumlu kararları desteklemeniz, olumsuz karaların karşısında olmanızdır. Yoksa halkın karşısına yarın çıkamazsınız. Ayrıca siz bugün MHP’li arkadaşlarımızın dik ve ilkeli duruşları sonucu daimi encümenseniz.”

#

24 Oca 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber