Travesti ‘Alev’in karısı 6 aylık hamileymiş

Gece-gündüz arasında bambaşka iki hayat yaşadığı ortaya çıkan ‘Alev’ takma adlı travesti D.O.’nun ikinci çocuğu için gün saydığı ortaya çıktı. D.O.’nun kardeşi ise “Ailesine bakabilmek için böyle bir yola başvurduğunu düşünüyoruz” dedi

İSTANBUL

Avcılar’da geçtiğimiz hafta yaşanan olayda, boğazı bıçakla kesilen bir travesti kanlar içinde sürünerek bir inşaatın bekçi kulübesine gidip yardım istedi. Ambulansla hastaneye götürülmek istenirken hayatını kaybeden 35 yaşındaki travestinin, evli ve 1 çocuk babası D.O. olduğu belirlendi. 3 yıl önce evlenen, ailesi ve yakın çevresine geceleri bir işadamının özel şoförlüğünü yaptığını söyleyen D.O.’nun, evden çıktıktan sonra çantasındaki kadın kıyafetlerini giyip makyaj yaptığı, peruk taktığı ve Alev takma adıyla Avcılar’da yol kenarında müşteri beklediği anlaşıldı.

MESLEĞİ YOKTU

D.O.’nun öldürülmesinin ardından 1 yaşındaki çocuğuyla memleketine dönen eşinin, ikinci çocuğuna hamile olduğu ortaya çıktı. D.O.’nun memleketinde yaşayan kardeşi ise “Biz de cinayetten sonra öğrendik böyle bir işin içinde olduğunu” dedi. Yengesinin 6 aylık hamile olduğunu belirten kardeş, şöyle devam etti: “Bir mesleği yoktu. Geceleri şoförlük yaptığını söyleyerek eşini yıllardır kandırmış. Ölümünün ardından her şey çıktı ortaya. Biz de kardeşleri olarak eşine usulünce anlatıp bilgi verdik. Sadece biz ve eşi biliyor bu durumu. Ailesine bakabilmek için böyle bir yola başvurduğunu düşünüyoruz. Bilseydik kesinlikle izin vermezdik.”

ZANLI MÜŞTERİ YA DA TANIDIK

Daha önce poliste kaydı olmadığı belirlenen D.O.’nun öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada çevredeki tüm kamera görüntüleri tek tek inceleniyor. Polis, cinayetin bir kişi tarafından gerçekleştirildiğini belirlerken, katil zanlısının D.O.’nun müşterisi ya da tanıdığı biri olması ihtimali üzerinde duruyor. (Habertürk)

10 Ara 2015 - 10:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber