Trafiğe ‘82’ engeli

Dün gazetemizin manşetinde ‘Alanya Nereye’ başlığıyla yer bulan haberin ardından, habere konu olan ve Cikcilli Mahallesi'nde dev bir binada hizmete giren 82 Salı Pazarı adlı işletmenin otoparkının da bulunmadığı öğrenildi.

D-400 Karayolu’nun hemen kenarında bulunan mağazaya araçlarıyla gelen müşteriler, araçlarını yol kenarına park etmek zorunda kalıyor. Hali hazırda araç yoğunluğu bir hayli fazla olan çevreyolunda trafik, park edilen araçlar nedeniyle aksıyor. İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin ilgili maddesinde, işletmenin en az yarısı kadar otopark bulundurma zorunluluğu var. Yasa "Hipermarket, grosmarket ve mega marketlerde satış alanının en az yarısı kadar otopark bulunacaktır" diyor.

17 Haz 2015 - 00:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber