Tosmurlular müjde

Tosmur Mahallesi’ni geçen haftalarda etkisi alan sağanak yağış sırasında su basan bölgeler konusunda Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’den yardım istedi

TOSMUR Mahallesi’ni geçen haftalarda etkisi alan sağanak yağış sırasında su basan bölgeler konusunda Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’den yardım isteyen Tosmur Muhtarı Feyzullah Akar, kısa sürede sorunun çözümü için düğmeye basıp bölgeye bir ekip gönderen Güney’e teşekkür etti. Dün Güney’in talimatıyla Tosmur’a giderek su baskınına maruz kalan bölgeleri inceleyen ASAT Alanya Müdürü Mustafa Göker, su basan altgeçitlerin açılması, menfezlerin temizlenmesi, deniz deşarj hattının yapılması ile ilgili çalışma başlattı. Yaşanan gelişme hakkında bir açıklama yapan Tosmur Mahallesi Muhtarı Feryzullah Akar, “Hem sorunumuzla hemen ilgilenen Sayın Hüseyin Güney’e, hem de bölgeye gelip inceleme yapan Sayın Mustafa Göker’e şahsım ve mahalle halkım adına teşekkür ediyorum. Tosmur’u yaşanabilir ve yaşam kalitesi yüksek bir bölge haline getireceğiz. Ömer Koparan Caddesi’nin çıkışındaki mobilya mağazasının önüne de Sayın Güney’in talimatıyla kapalı bir durak yapılacak” dedi.

26 Kas 2014 - 10:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber