Tosmur’da belediye eğitim kurumu gibi

EĞİTİMDE sınır tanımayan Tosmur Belediyesi, müzik, resim ve dans eğitimi vermek üzere kurs açmaya hazırlanıyor.

Çeşitli faaliyetleri bünyesinde barındıran Tosmur Belediyesi bölgede belediye olarak yine bir ilki gerçekleştirecek. İngilizce, bilgisayar, yabancılar için Türkçe eğitimi ve tiyatro çalışmalarına yoğun bir şekilde devam edilen belediye hizmet binasında ayrıca dikiş-nakış dersleri de verilmeye başlandı. Çalışma olarak yelpazesini gün geçtikçe genişleten Tosmur Belediyesi, 20 Şubat'ta dans, müzik ve resim eğitimi için start verecek. Tosmur Belediye Başkanı Musa Özdemir bu konuda bir değerlendirmede bulunarak şunları söyledi; “Belediye olarak her zaman ilkleri gerçekleştirmeyi hedefledik. Halkımızın zorunlu ihtiyaçlarını birinci sırada tuttuk ve bu alanda çalışmalar yaptık. İkinci olarak ise sosyal alanda halkımızın beklentisi doğrultusunda Bilgisayar, İngilizce ve Yerleşik Yabancılar için Türkçe kursları açtık. Uzun bir süredir devam eden kurslarımıza her dönem talebin büyük olması bu alanda ki çalışmalarımızın devamlılığına ışık tuttu. Yine bu alanda Tosmur Belediye Tiyatrosu kurarak tiyatroya yatkın vatandaşlarımızı bu çatı altında topladık ve şuanda çok profesyonel oyunları sahneleyen bir kadromuz var. Belediye olarak halkımızın her kesimine hitap etme amacını taşıyoruz. Bu düşüncelerle hizmet binamızda dikiş-nakış kursu açtık ve alanında deneyimli hocamızla derslere devam edilmektedir. Hiç durmadan gün be gün çehresini değiştirdiğimiz beldemize ve önem verdiğimiz halkımıza yepyeni çalışmalar getirmeye devam ediyoruz. Bu doğrultuda yelpazemizi daha da genişletiyoruz. Resim, müzik ve dans kursları açmaya hazırlanıyoruz.15 Ocak–15 Şubat ta kayıtlarımız başlıyor. Yeterli çoğunluğun sağlanmasıyla 20 Şubat' ta kurslarımızı açıyoruz. Tüm halkımızı bekliyoruz." Tosmur Belediyesi Halkla İlişkiler Müdiresi Ayşen Öndeş ise kurslarla ilgili şu bilgileri verdi; “Belediye hizmet binasında 3 farklı alanda vereceğimiz kurslarımıza kayıtlarımız 15 Ocak–15 Şubat tarihleri arasında belediyemizde halkla ilişkiler biriminde yapılacaktır. 8 ay sürecek olan kursumuzda kayıt ücreti olarak 85 TL alınacaktır. Müzik olarak enstrüman çalma eğitimi (gitar, bağlama, keman, piyano) verilecektir. Dans eğitimi olarak standart Latin dersleri verilecektir. Kontenjanlarımız sınırlı olup dolduğu takdirde derslerimiz 20 Şubat' ta başlayacaktır."

#

01 Oca 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber