Tosmur'da altgeçit operasyonu

Tosmur Muhtar Adayı İsa Akar, mahalledeki altgeçitlerin temizlenmesi için Alanya Belediyesi'ni harekete geçirdi

Haber: Alper KUTAY

TOSMUR Mahallesi'nde 4 Haziran Pazar günü yapılacak Muhtarlık Ara Seçimleri için Muhtar Adayı olan İsa Akar, Dimçayı Caddesi'ndeki altgeçidin bakımsızlığı üzerine durumu Alanya Belediyesi'ne bildirdi. Çözüm Masası'na ulaşan ihbar üzerine harekete geçen Temizlik İşleri Müdürlüğü ekibi, altgeçidi kısa sürede temizledi. Öte yandan, Ramazan Ayı öncesi Tosmur'daki camiye vatandaşların kullanımı için masa ve sandalye hibe eden Tosmur Muhtar Azası Hasan Kaçmış, "Bir önceki Tosmur Muhtarı Feyzullah Akar ile birlikte hayırseverlerden topladığımız masa ve sandalyeleri cami imamına teslim ettik. Bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ederiz" dedi.

22 May 2017 - 22:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber