Toplantıya ALTSO ev sahipliği yaptı

Kadın girişimci ve yöneticilere destek programını tanıtan ALTSO, onların ekonomide daha fazla söz sahibi olmaları için etkinliklerini sürdürecek

ALANYALI kadın yöneticiler, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) organizasyonunda Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) tarafından uygulanan 'Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı' kapsamında bir araya geldi. ALTSO'nun ev sahipliğinde gerçekleşen seminere konuşmacı olarak Kıdemli Pazarlama ve İletişim Uzmanı Didem İzgi katıldı.
 Bölgedeki kadın girişimci ve yöneticilerin ilgi gösterdiği toplantıda kadın girişimcilerin finansal ve yönetimsel yetkinlikleri ile sosyal becerilerinin geliştirilmesine yönelik danışmanlık ve destekler konularında bilgiler verildi.
Seminerde ayrıca kadın girişimci ve yöneticilere, işletmelerini analiz ederek farklı bir bakış açısıyla gözlemleyebilecekleri, programa özel olarak geliştirilen ‘İşletme Merceği’ hakkında da detaylı bilgiler verildi. 
Katılımcılar da söz konusu toplantıda, EBRD'nin küçük işletme destek hizmetlerine, katılımcı bankaların sunduğu finansal ürün ve hizmetlere de erişim fırsatı yakaladı.
 Seminer boyunca katılımcı kadın girişimci ve yöneticilerin birbirleriyle tanışarak ortak bir platformda iş ağı geliştirme imkanı da elde ettiği toplantının bölgeye hayırlı olması temennisinde bulunan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin de göreve geldikleri günden bu yana kadın girişimcilerin sayısının ve etkinliğinin artması yönündeki çabalarını hatırlattı. Şahin, kadınların ekonomide daha fazla varlıklarını hissettirebilmelerine olanak sağlamak adına gelecekte de çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

07 Ara 2016 - 20:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber