Tiyatronun 'En'leri seçildi

Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Liselerarası Tiyatro Şenliği sona erdi. En iyilere ödülleri AKM'de düzenlenen törenle verildi

ALANYA Belediyesi Tiyatro Merkezi’nin düzenlediği 4. Liselerarası Tiyatro Şenliği, öğrencilerin sergilediği birbirinden başarılı performanslarla tamamlandı. Şenlik kapsamında Bahçeşehir Koleji, Doğa Koleji ve Fevzi Alaettinoğlu liselerinin sahnelediği oyunlar, büyük beğeni ile izlendi. Şenlik katılımcıları 19-25 Mayıs 2016 tarihleri arasında Alanya Kültür Merkezi’nde (AKM) oyunlarını seyircilere ve yarışma jürisiyle buluşturdular. 6 gün süren performansların ardından AKM’de yapılan törenle kazananlar ödüllendirildi.
EN İYİ OYUN ‘SUÇ VE CEZA’ SEÇİLDİ
Alanya Belediye Tiyatrosu oyuncularından oluşan yarışma jürisinin değerlendirmeleri sonucu, En İyi Oyun Bahçeşehir Alanya Koleji öğrencilerinin sergilediği ‘Suç ve Ceza’ seçildi. 
Bahçeşehir Alanya Koleji öğrencilerinden Hakan Kanlıöz En İyi Erkek Oyuncu seçilirken, En İyi Dekor ödülü de Bahçeşehir’e verildi. 
Alanya Doğa Koleji öğrencilerinden Aybike Keçili En İyi Bayan Oyuncu, Samet Barış Okan ise En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödüllerini kazandılar. 
Fevzi Alaettinoğlu Lisesi ise, Cansu Ulusoy adlı öğrencisiyle En İyi Yardımcı Bayan Oyuncu ve En İyi Kostüm kategorilerinde ödül almaya hak kazandı. Kazananlar ödüllerini lise yöneticileri ve Alanya Belediye Tiyatrosu ekibinin elinden aldılar.

26 May 2016 - 20:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber