THK deri toplamaya hazır

THK Alanya Şubesi Temsilcisi Keyaoğlu, Kurban Bayramı’nda 60 kişinin THK adına 40 araçla Alanya merkez, köy ve beldelerde deri toplama faaliyetlerini gerçekleştireceğini söyledi

TÜRK Hava Kurumu (THK) Alanya Şubesi Temsilcisi Emine Keyaoğlu, Kurban Bayramı’nda deri toplama faaliyetlerini tüm hızıyla sürdüreceklerini açıkladı. Deri toplama faaliyeti için hazırlıkları tamamladıklarını söyleyen Keyaoğlu, “Bu yıl kurban derisi toplama faaliyetlerinde 40 araçla 60 kişi görev yapacak. Köyler, beldeler ve Alanya merkezin her mahallesinde araçlarımız görevlendirildi. Derilerimiz, stadyumun arka kısmında bulunan belediye eski tamirhanesinde toplanacak. Şubemiz bayram süresince 24 saat açık tutulacak. Sizlerin böylesi manevi bir hazzı bizimle yaşamanız, toplumsal dayanışmaya destek olmanız için, birlik beraberlik ve bütünlük gününde kurban derisi bağışlarınızı bekliyoruz. Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşlarımızın mutlaka makbuzlarını aldıktan sonra kurban derilerini teslim etmelerini rica ediyoruz. Ve tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı kutluyoruz. Vatandaşlarımız ihtiyaç halinde bize 513 39 66, 0542 534 96 20 ve 0532 577 41 96 numaralı telefonlardan ulaşabilirler” dedi.

11 Eki 2013 - 15:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber