Tescilli kebap Çukurova'da

Çukurova Metrelik Kebap, müşterilerine Adana'ya has kebap ve meze çeşitlerini sunuyor

ÜÇ kuşaktır Adana'da hizmet veren ÇukurovaMetrelik Kebap, Alanya'da yaşayanlara yöresel lezzetler sunuyor. Şekerhane Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde hizmet veren Çukurova Metrelik Kebap'ın sahibi Cüneyt Özdemir, Adana'nın meşhur metrelik kebabını Alanya ile buluşturmak için ilçeye geldiklerini söyledi. Özdemir, "Alanya'da bir boşluk olduğunu gördük. Adana'ya gelen Alanyalı müşterilerimizin neden ilçeye böyle bir yer açmadıkları sorusuyla karşılaşıyorduk. Alanya'da yaşayanların, Adana'nın meşhur metrelik kebabından mahrum kalmaması için ilçeye geldik. Dünyaca ünlü tescilli markamız olan Çukurova metrelik kebabı Alanya halkının hizmetine sunduk. Et ve etle ilgili kullandığımız tüm malzemeler ile ben ve ustalarım da Adana'dan geldi. Burada yapılan kebabı insanların değil Alanya ve Adana'da hiçbir kebapçıda bulamayacaklarını garanti ediyorum. Biz Alanya'da reklamlarla değil, damak tadımızın insanlar tarafından beğenilerek başkalarına anlatılmasını tercih ettik. Tescilli markamız olan metrelik kebap taklit edilse de hiçbir zaman aslı gibi olamaz. Çukurova Metrelik Kebap'ta Adana'nın yöresel tüm mezelerini sunuyoruz. Sunduğumuz mezeler arasında humus, tahin salata, şakşuka, içli köfte, haydari, Adana ezmesi, yoğurtlu semizotu bulunuyor. Müşterilerimize Adana'dan getirdiğimiz şalgamı da sunuyoruz. İnsanlara sunduğumuz etimiz Adana'dan geldikten sonra en az iki gün dinlendiriliyor. Sinirleri ve yağları alınan etler tamamıyla zırhta el ile çekiliyor. Etlerin içerisine tuz haricinde hiçbir tatlandırıcı konulmuyor. Çukurova Metrelik Kebap'ta Adana'nın meşhur kuşbaşı, kazbaşı, et sote, fileto külbastı, kaburga, pirzola, ızgara kanat ve tüm tavuk şiş çeşitleri sunuluyor. Kendimize has özel soslarla hazırlanan tavuk ürünlerimizin günlük olarak tüketilmesi sağlanıyor. Müşterilerimize tatlı olarak kadayıf ve kazandibi sunuyoruz. Evlere servisimiz de bulunuyor. Misafirlerimiz restoranımıza geldikleri andan itibaren güleryüzlü personelimiz onların masalarını tam anlamıyla Adana sofrası olarak hazırlıyor. Personelimiz mezeleri, salataları, soğan, yeşillik, fındık lahmacun ve peynirliği misafirlere ön ikram olarak sunuyor. Daha sonra misafirlerimizin kendi istekleri doğrultusunda siparişleri alınıyor. Ben işin mutfağından geliyorum. Bizim dedemizden gelen kendimize has bir kebap tadımız var. Bu tadı önce diğer kebapları, sonra da bizim kebaplarımızı tattığınız zaman anlayacaksınız. Uygun fiyat ve sınırsız lezzetimizle Alanya halkını ağırlamaktan gurur duyarız" dedi.

30 Eki 2013 - 23:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber