'Temel İş Hukuku' masada

ALTSO tarafından düzenlenen kişisel gelişim seminerleri, bugün 'Temel İş Hukuku' konulu seminerle devam edecek

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) tarafından bugün saat 10.00'da 'Temel İş Hukuku' konulu bir seminer düzenlenecek. Yrd. Doç. Dr. Muharrem Aksu'nun konuşmacı olduğu seminere katılım ücretsiz olacak. Seminere katılanlara ALTSO tarafından katılım belgesi verilecek.
KOSGEB VE ALSMO ORTAKLIĞI
Öte yandan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geltirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Alanya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ALSMO) işbirliğiyle 30 Ekim Çarşamba günü saat 14.00'de ALTSO Konferans Salonu'nda bir konferans düzenlenecek. ALTSO tarafından yapılan duyuruda, düzenlenecek konferansın Türkiye'deki KOBİ'lerin rekabet güçlerini geliştirmeye ve girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmaya yönelik olduğu belirtildi.
Konferansa konuşmacı olarak KOSGEB Antalya İl Müdürü Kazım Akgün katılacak. Akgün, nitelikli hizmet ve destekler sunarak KOBİ'lerin ekonomik ve sosyal kalkınmadaki paylarını arttırma ve küresel pazarda söz sahibi olmasını sağlama ile girişimcilik politikalarının belirlenmesinde etkin olmanın yollarını açıklayacak.

25 Eki 2013 - 23:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber