TEMAD'dan 30 Ağustos mesajı

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD), 30 Ağustos Zafer Bayramı'na ilişkin bir basın açıklamasında bulundu

TÜRKİYE Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD), 30 Ağustos Zafer Bayramı'na ilişkin bir basın açıklamasında bulundu. Yaptığı açıklamada vatan uğruna şehit düşmüş, gazilik mertebesine erişmiş bütün herkese minnet borcumuz olduğunu belirten TEMAD Alanya Şube Sekreteri Osman Bakıcı, "30 Ağustos, Türk milletinin 3 yıla yakın sadece 7 düvele karşı değil içimizdeki korkak, vatan haini Damat Ferit'lere, onu bu göreve atayanlara karşı Türk milletinin topyekûn olarak kanının son damlasına kadar savaşarak kazandığı zaferin tarihidir. Bizleri tarihimizden kopararak Sevr şartlarına götürecek Büyük Ortadoğu Projesi'nin (BOP) ve ülkemizde bu projenin eş başkanlığını yapanlar her şeyi sulandırdığı gibi 30 Ağustos'u da zihinlerimizden silerek bu büyük milletin aklını ve beynini yok sayıyor. Bu düşünceyle Türk milletinin zihninden düşürmeyi ve 'Bizi Hans mı Hasan mı yönetiyor önemi yok, ekonomimiz düzgün olsun yeter' fikrini benimsetmeye çalışıyorlar. Eğer ki bu amacı taşıyanlar varsa iki kere düşünsün. Başta ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bizlere bu vatanı bırakmak üzere şehit olan gazilik mertebesine ulaşan ve emeği geçen herkesi minnet saygı ve rahmetle anıyoruz" dedi.

29 Ağu 2014 - 23:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber