Teleferik Projesi'nde beton günü

Alanya Belediyesi'nin en önemli projelerinden biri olan Teleferik Projesi'nde beton dökme aşamasına gelindi. Temeli geçtiğimiz Kasım'da atılan projede bugün dip betonu atılacak

BİR önceki Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde projelendirilen ancak başlangıcı 2014'ün Nisan ayından bu yana Belediye Başkanı olan Adem Murat Yücel'e nasip olan Teleferik Projesi'nde üç aylık kazı çalışmasının ardından bugün dip betonu dökme aşamasına geçileceği bildirildi. Yapımı üstlenen inşaat firması, kabinlerin kalkış noktası olan ve bir dönem Belediye Misafirhanesi'nin araç otoparkı olarak kullanılan alanda beton dökme çalışmasına bu sabah başlıyor. Projenin ise tam manasıyla Mayıs ayında bitirilmesi planlanıyor.

18 Oca 2017 - 23:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber