Tekin şantiyeleri denetledi

Alanya Belediye Başkanvekili Mehmet Ali Tekin, birimleri ziyaret ederek çalışmaları denetledi

ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in yerine üç gün vekalet edecek olan Belediye Başkanvekili İnşaat Mühendisi Mehmet Ali Tekin, dün sabah erken saatlerde belediye çalışmalarını denetleyerek birimleri ziyaret etti. Payallar, Konaklı ve Oba'da Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü birimlerini ziyaret den Başkanvekili Tekin, çavuşlardan çalışmalar hakkında bilgi aldı. İşçilerle de sohbet eden Tekin, Alanya Belediyesi'nin olumsuz hava koşullarına rağmen doğu ve batı mahallelerinde çalışmaları aralıksız olarak sürdürdüğünü söyledi.

30 Oca 2015 - 18:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber