TED eğitime 'Merhaba' dedi

Alanya'nın kaliteli ve saygın eğitim kurumlarından TED Alanya Koleji, yeni eğitim öğretim yılına kapılarını açtı

 TED

Alanya Koleji'nde 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı açılışı onuruna gerçekleştirilen törende 1928’den beri yanan eğitim meşalesi sembolik olarak bir kez daha yakıldı. Çelenk sunumu, saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törene TED Alanya Koleji Yönetim Kurulu üyeleri, idareciler, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı. TED Alanya Koleji Genel Koordinatörü İzzet Akdikmen, yaptığı konuşmada yeni bir eğitim-öğretim sezonuna başlamanın mutluluğu ve heyecanını yaşadıklarını söyledi. Hedeflerinin Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına bağlı, özgür, ülkesini seven, bu coğrafyanın değerlerine sahip çıkan çağdaş nesiller yetiştirmek olduğunu vurgulayan Akdikmen, “TED Alanya Koleji geçtiğimiz yıl ilk mezunlarını verdi. Mezun olan bu öğrenciler üniversite sınavında göstermiş oldukları başarı bizleri gururlandı. Ayrıca İLBAB ve TEOG sınavlarında alınan başarılı sonuçlar da ailemizi ziyadesiyle memnun etti. Aynı başarıyı yakalamak ve bu gururu yaşamakta en büyük hedefimiz” dedi.

'ÖĞRENİM SADECE OKULDA BİTMİYOR'

Öğretmenleri temsilen konuşan ilkokul öğretmeni Nurdan Taşkın ise, “Sizler okulumuzda kişiliği gelişmiş, ilke ve hedefleri olan, çağdaş, bilgili, Atatürkçü, küçüklerini seven ve koruyan, büyüklerine karşı saygılı gençler olarak yetişiyorsunuz. Sizlerin başarısı sadece Türkiye Cumhuriyeti’nin değil, dünyanın başarısı olacak. Öğrenimin sadece okulda bitmediğini ömür boyu sürdüğünü aklınızda tutarak eğitim ve öğretimin her fırsatını değerlendirmelisiniz” şeklinde konuştu.

ÖĞRENCİLER MEŞALE YAKTI

TED Alanya Koleji Lise Başkanı Tuna Çelik ve 9'uncu sınıf öğrencisi İrem Erdem’in öğrenciler adına yaptığı konuşmaları takiben 6'ncı sınıf öğrencisi Destina Balcı ve 4'üncü sınıf öğrencisi Feraye Kargın şiirler okudular. İlkokul birinci sınıfa bu dönem başlayan öğrencilere ise hediyeleri 12'nci sınıf öğrencileri tarafından verildi. Tören sonunda ise TED’li öğrenciler tarafından meşale yakılarak 2014-2015 eğitim öğretim yılının başlangıcı yapıldı.

16 Eyl 2014 - 03:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber