TED Alanya'da hedef birincilik

TED Alanya koleji hisseleri TED Mersin koleji kurucusu Orhan Özdemir tarafından satın alındı. TED Alanya koleji yönetim kurulu başkan ve kurucu temsilcisi Özdemir okul binasında açıklamalarda bulundu

TEDAlanya koleji kurucu ortağı Orhan Özdemir, "TED içi kolay kurulabilecek bir marka değil. TED Atatürk'ün meclis kararıyla kurulan bir kurum. cumhurbaşkanları TED'in doğal başkanı. TED ancak meclis kararıyla kapanabilir. Ben TED ailesine 13 yıl önce katıldım. Yıllar sonra TED'in Alanya okuluyla yolumuz çakıştı. Mühim olan bir eğitim kurumunun kapatılması değil. Bu okullara yenilerini eklemek önemli. Biz sadece TED Alanya okulunun hisse devirlerini aldık. Buna böyle bakılmalı. Bizim grup anlayışımızda kalabalık bir ortak anlayışı yok. Eğitimin sınırının olmadığını gördüm. Eğitim çocukların sınıfa girmesi ve ödev yapması değil. Amaç  sınıfları çoğaltma değil. sayısal çoğunluk istemiyoruz. Kaliteli eğitim istiyoruz. Nitelikli çoğunluğu ortaya koyarsak Atatürk'e sahip çıkmış oluruz. Benim hayatımda ikincilik yok. Çok kısa zamanda TED Alanya koleji ve diğerleri olacak. Sayısal çoğunluk ve ekonomik rakamları tercih etseydik Samsuna giderdim. Ama Mersin ve Alanya sıcağı aynı, insanı aynı. TED Alanya koleji olması gereken yere gelecek.

09 Oca 2016 - 10:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber