Taş medreseliler Alanya'da

TAŞ Medreseli Ülkücüler Platformu üyeleri Alanya ülkü Ocakları Başkanı Çınar'ı ziyaret etti

TAŞ Medreseli Ülkücüler Platformu üyeleri Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar'ı ziyaret etti. Platform üyesi Naim Yanık, Yener Yurteri, Hüseyin Kocabaş, İlhami Erdoğan ve Nevri Aydın'ın ziyaretine Alanya Belediyesi MHP'li Meclis Üyesi Cemal Palamutçu ile MHP Genel Merkezi eski Genel Sekreter Yardımcısı Hayri Arıkan da katıldı.

Ziyarette eski ülkücü arkadaşlarıyla bir araya gelen üyeler sohbet ettiler. Taş Medreseliler Başkanı Naim Yanık, arkadaşlarıyla görüşmek için Alanya'ya geldiklerini söyledi. Yanık, "Gelmemizin sebebi cezaevi çıkışlı arkadaşlarımızı ziyaret etmek, hasta olan arkadaşlarımızı görmek, onlarla hasret gidermek, 12 Eylül öncesi şehit edilen ülküdaşlarımızın mezarlarını gezip onlara birer dua okumak, varsa aileleri, yakınları onlarla görüşmek. Bu arada bulunduğumuz illerde ocaklarla ve MHP il, ilçe başkanlarıyla ziyaret etmek, onlarla hasret gidermek, onlarla fikir alışverişinde bulunmak için geldik. MHP lideri Devlet Bahçeli himayesinde yola çıktık. Dokuz miting yapıyoruz. Dokuz miting öncesi bölgelere gidiyoruz. Bölgedeki arkadaşlarımızla istişare ediyoruz.Onlarla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Tek gayemiz birliğimizi, beraberliğimizi sağlamak, bu kötü günleri hep beraber atlatmak" dedi.
'ÇOK BÜYÜK FAYDALAR GETİRECEK'
Arıkan da, "Bu meseleyi geçmişten bu yana Türk milleti için mücadele etmiş kıymetli dava ve inanç arkadaşlarımızın Türkiye genelindeki bir çalışması olarak değerlendiriyoruz. Parti, genel merkezinin ve sayın Bahçeli'nin de himayesiyle böyle bir çalışma başlatılmış ve arkadaşlarımız da bu hizmete koşulmuşlar. Bu çalışmanın çok büyük faydalar getireceği kanaatini taşıyoruz" diye konulştu.

22 Ağu 2013 - 17:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ahmet okur - allah binlerce razı olsun arkadaşlarımızdan..birer üniversite öğrencisiyken;vatan,millet ve türk-islam alemi için istikballerini feda eden gerçek serdengeçtilerdir..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ağustos 17:49

Çorum Haber