Tarkan'ın sevgilisi ilk kez bu kadar net görüntülendi

Tarkan'ın evinin önünde görüntülenince panikleyen güzel önce uzaklaştı, daha sonra mega starın evinin bulunduğu sokağa tekrar gelince yakayı ele verdi

TARKAN

geçen yaz Porsche otomobiliyle tura çıktığı sevgilisiyle magazin muhabirlerinden kaçmak isterken kaza yapmıştı. Otomobil içinde yüzünü saklayan gizemli sevgilinin şarkıcı Funda Kılıç olduğu iddia edilmişti.

EVİNDEN ÇIKARKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Kılıç, önceki gün Tarkan'ın Tarabya'daki evinin önünde görüntülendi.Panikleyen genç kadın, "Tarkan Bey'in evinden mi çıkıyordunuz?" sorusuna "Lütfen arkadaşlar öyle bir şey yok" cevabını verdi.

TEKRAR EVE GELİNCE YAKAYI ELE VERDİ

Taksiye binerek uzaklaşan Kılıç, tekrar Tarkan'ın evinin bulunduğu sokağa gelince yakayı ele verdi. "İş görüşmesi için geldim" dedi. Belçika'da şarkıcı olan Kılıç, Sinan Akçıl bestesiyle Türkvizyon'a katılmıştı.

25 Mar 2015 - 09:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber