TARİHİ UÇUŞ

Bora Jet'e izin çıktı. Yapımına 1991 yılında başlanan ve açılışı yılan hikayesine dönen Gazipaşa Havaalanı'na 19 yıl süren çalışmaların sonunda ilk tarifeli sefer pazartesi günü düzenlenecek

GAZİPAŞA Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, geçen ay 3 C kategorisine kabul edilen Gazipaşa Havaalanı'na sefer düzenlemek için 15 gün önce deneme inişi ve kalkışı yapan Bora Jet'e, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünce uçuş izni verildiğini açıkladı. 'İLK SEFER İSTANBUL-GAZİPAŞA'
BU iznin ardından Bora Jet'in, İstanbul, Ankara ve Nevşehir'e tarifeli sefer düzenlemek için çalışma başlattığını söyleyen Özgenç, ilk seferin de pazartesi günü İstanbul-Gazipaşa, Gazipaşa-İstanbul olarak gerçekleştirileceğini bildirdi.
'TURİZMCİ VE GAZETECİLER UÇACAK'
Bora Jet Havayolları yetkilileriyle görüştüğünü belirten Özgenç, ilk seferin pazartesi günü Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 10.50'de gerçekleşeceğini, bu uçakta Alanyalı ve Gazipaşalı turizmciler ile gazetecilerin de yer alacağını söyledi.

#

10 Tem 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber