Tarihi sefer

Yarın akşam 19.00'da Giresunspor ile şampiyonluk maçına çıkacak olan Multigroup Alanyaspor, dün sabah kulüp tesislerinden dualarla deplasmana uğurlandı

PTT 1. Lig'in son haftasına, Kardemir Karabükspor'un 1 puan önünde 2. sırada giren Multigroup Alanyaspor, yarın saat 19.00'da Giresunspor ile hayati önem taşıyan maçta karşı karşıya gelecek. Bu maçın Alanya'daki hazırlıklarını tamamlayan Turuncu-Yeşilli takım kulüp tesislerinde kesilen kurbanlar ve dualarla uğurlandı. Havayolu ile Gazipaşa'dan İstanbul'a, oradan da Ordu'ya geçerek kampa girecek olan Multigroup Alanyaspor'u kalabalık bir topluluk uğurladı. Alanya protokolünün tam kadro olarak yer aldığı uğurlama töreninde sivil toplum kuruluşu temsilcileri, oda başkanları ve taraftar da hazır bulundu. Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, "Gönlümüz ve kalbimiz sizinle. Son 90 dakikayı da aslanlar gibi mücadele ederek kazanacağınıza inanıyorum. Bir şehrin hayalleri sizin elinizde. Alanya halkı arkanızda. Süper Lig'e çıkın, Alanya'yı sevindirin" dedi. 

ORDU'DA KEYİFLER YERİNDE
Havayoluyla önce İstanbul'a, ardından ise Ordu'ya geçen Multigroup Alanyaspor, kamp yapacağı otele yerleşti. Burada bir antrenman gerçekleştiren Turuncu-Yeşilli takımın neşeli hali görülmeye değerdi. Moral ve motivasyon olarak iyi durumda olduklarını söyleyen Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Buraya kazanmak için geldik. Sahaya çıkarak aslanlar gibi mücadelemizi ederek Alanya'ya şampiyon olarak dönmek ve tüm şehri sevince boğmak istiyoruz" şeklinde konuştu. Şampiyon olacaklarına inandıklarını söyleyen Turuncu-Yeşilli futbolcular ise, "Bizlere olan güveninizle buralara kadar geldik. Şimdi de bu şehre şampiyon olarak dönmek yakışır" diyerek galibiyet sözü verdiler. Multigroup Alanyaspor, bugün Ordu'da yapacağı son ter antrenmanının ardından yarın yapılacak olan maçın saatini beklemeye başlayacak.

12 May 2016 - 23:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber