Tanrıseven turnuvaya katıldı

Alanya Kaymakam Vekili Dr. Hasan Tanrıseven, Atatürk’ü Anma Haftası etkinlikleri çerçevesinde Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce organize edilen satranç turnuvasına katıldı

ALANYAGençlik Merkezinde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 77. yıl dönümü münasebeti ile Atatürk’ü Anma Haftası etkinlikleri düzenlendi.

Etkinlikler çerçevesinde düzenlenen satranç turnuvasına katılan Alanya Kaymakam Vekili Dr. Hasan Tanrıseven, satranç tutkunlarının oyunların seyrederek heyecanla takip etti. Satranç severlere başarılar dileyen Kaymakam Vekili Tanrıseven, daha sonra satranç severlerin aileleri ile bir süre sohbet etti. Aileler, en az yarışmacılar kadar heyecanlı olduklarını belirtirken, Kaymakam Vekili Tanrıseven’e düzenlenen satranç turnuvası için teşekkür ettiler. Alanya Gençlik Merkezinde düzenlenen satranç turnuvasına, 10 yaş altı 79 öğrenci katılırken açık yaş üzerinde 47 satranç tutkunu katıldı. 7 turda gerçekleşecek olan turnuvada ilk 3’e giren başarılı satranç severler ödüllerini 8 Kasım Pazar gün alacaklar.

07 Kas 2015 - 15:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber