Survivor'da bu hafta kim elendi? (İşte Acun'dan o isim hakkında flaş yorum)

Survivor'da elenen isim dün akşam belli oldu. Berna, Sabriye, Şahika ve Sedat'ın eleme potasında olduğu Survivor 2017'de en düşük oyu alarak yarışmaya veda eden isim Berna oldu. Acun Ilıcalı dün akşamki konseyde Survivor'da yaşanacak sürpriz bir gelişmeden bahsetti

SURVİVOR'DA bu hafta elenen isim herkesi çok şaşırttı. SMS sonuçları belli oldu. Survivor'da bu hafta Ünlüler takımı eleme potasındaydı. Dört ismin birden aday olduğu gecede Yarışmaya veda eden isim belli oldu. Eleme gecesinde Acun Ilıcalı Survivor'daki yeniliklerle ilgili bilgi verdi.

SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Ünlüler takımından dört ismin eleme potasında olduğu gecede yarışmaya veda eden isim belli oldu. Sabriye, Şahika, Berna ve Sedat arasından en az oyu alarak Survivor'a veda eden yarışmacı Berna Öztürk oldu.

BERNA ÖZTÜRK NELER SÖYLEDİ?

Survivor'dan elenen Berna karar sonrası şunları söyledi: "Bu fırsatı bana verdiğiniz için teşekkürler. Çok güzel bir ay geçirdim daha çok geçirmek isterdim ama kader kısmet herkesin ellerine sağlık."

ACUN ILICALI'DAN BERNA ÖZTÜRK YORUMU

Acun Ilıcalı Berna'nın elenmesinin ardından Berna ile ilgili yorumlarını dile getirdi. Ilıcalı, 'Ben seni yeni tanıdım burada. Gerçeken dürüstlüğün hareketlerine çok yansımış. Güzel kalbin de yüzüne yansımış. Kaliteli duruşunu en başından beri hissettirdin. Örnek olacak bir tavır içerisindeydin. Tebrik ediyorum.' dedi.

SURVİVOR'DA CEZA OYUNLARI BAŞLIYOR

Survivor'da bir ilk yaşanacak. Yarışmacılar ilk defa bir şey kazanmak için değil kaybetmemek için oynayacak. Kaybeden takım Survivor'daki en zor haftasını geçirecek. Gelecekte olan bir şey mi yoksa şuan olan bir şey mi kaybedilecek merak konusu. Ünlüler ve Gönüllüler takımı bu akşam ceza oyununa çıkacak.

İLETİŞİM ÖDÜLLERİNDE YENİ DÖNEM

Acun Ilıacalı dün akşam yapılan konseyde iletişim oyunları ile ilgili yeniliği de yarışmacılara duyurdu. Artık İletişim ödülleri basamaklı olarak gidecek. Kazanan takım yeni ödüller için yarışırken; İletişim ödülünü kaybeden takım bir sonraki hafta yeni ödül için değil önceki hafta kazanamadığı ödül için yarışacak.

SERHAT AKIN NE ZAMAN YARIŞACAK?

Serhat Akın, sakatlığı ile ilgili son durum bilgisini konseyde açıkladı. İyileşmeye başladığını söyleyen Serhat adada tedavi merkezi kurduk, dedi. Sema ve Adem'in kendisine bu konuda yardım ettiğini belirten Serhat bir hafta sonra yarışlara katılabilme ihtimalinin olabileceğini belirtti.

HAFTANIN BİRİNCİLERİ KİM OLDU?

Erkekler arasında yapılan oylama sonucunda haftanın birincisi İlhan olurken ikinci isim Gönüllüler takımından Anıl oldu. Kızlar arasında ise birinci olan isim Ünlüler takımından Sema; ikinci olan yarışmacı ise Gönüllüler takımından Berna oldu.

22 Şub 2017 - 11:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber